Η σφραγίδα της Ρώμης στη Δύση (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Το 2ο αιώνα μ. Χ. ένα πολύπλοκο οδικό δίκτυο συνδέει τη Ρώμη με τις πλούσιες ρωμαϊκές επαρχίες της Δύσης: την Ισπανία, που ονομάζεται Ιβηρική, και τη Γαλλία, την αρχαία Γαλατία. Ο Βρετανός, ένας μονομάχος κελτικής καταγωγής, θα μας συνοδέψει σε αυτό το μαγικό ταξίδι σε αναζήτηση μερικών πόλεων-θαυμάτων όπως η Νιμ, η Οράνζ, η Ταραγόνα, η Ιτάλικα, η Μέριδα. Μέσα από θαυμάσιες ψηφιακές αναπαραστάσεις, οι παραπάνω αρχαιολογικές θέσεις θα ξαναζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας καταργώντας τις ιστορικές και γεωγραφικές αποστάσεις που μας χωρίζουν από αυτές