Η Αίγυπτος της Κλεοπάτρας (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Το 51 π.Χ. μία νεαρή κοπέλα από τη δυναστεία της ελληνικής καταγωγής Πτολεμαίων ανέρχεται στο θρόνο της Αιγύπτου: το όνομά της είναι Κλεοπάτρα. Μέσα από τις εντυπωσιακές ψηφιακές αναπαραστάσεις η ίδια η βασίλισσα θα μας συνοδεύσει στην αναζήτηση της υπέροχης πόλης της Αλεξάνδρειας, του ιερού των Δενδέρων, του μαγευτικού νησιού Φίλαι. Μαζί της θα βάλουμε πλώρη για την Ιταλία και θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στην πόλη της Ρώμης, όπου θα μπορέσουμε να ξαναδούμε, σε πλήρη αναπαράσταση, τον αιγυπτιακό ναό της Ίσιδος, προστάτιδας της Κλεοπάτρας