The ultimate human body (Dorling Kindersley, 1994)
Οδηγός πολυμέσων για την ανατομία και φυσιολογία του σώματος με πάνω από 700 οθόνες, 100 ζωντανές απεικονήσεις, 45 λεπτά ήχου, 90.000 λέξεις και 1.000 εικονογραφήσεις.