Eyewitness encyclopedia of space and the universe (Dorling Kindersley Multimedia, 1996)
Εγκυκλοπαιδικός οδηγός διαστημικού περιεχομένου που περιέχει 28 βίντεο, 60 ζωντανές απεικονήσεις, 2 ώρες ήχου, 400 εκονογραφημένες εικόνες, 200 αρθρα και εκατοντάδες Data Box και Fact Files.