Eyewitness history of the world (Dorling Kindersley Multimedia, 1995)
Οδηγός πολυμέσων για την ιστορία του κόσμου με πάνω από 70 ζωντανές απεικονήσεις, πάνω από 25 βίντεο, 700 εικονογαφημένες εικόνες, 150,000 λέξεις, 3 ώρες ήχου