Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής του συλλόγου αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ALUMNI "ASSOCIATION" : - Γκουτζέλης, Δημήτριος Χ. (2009)
Αντικείμενο της παρούσης διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση του Συλλόγου Αποφοίτων (Alumni) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά την υλοποίηση της εργασίας δόθηκε μέριμνα στην ολιστική προσέγγιση της αντιμετώπισης όλων των καίριων ζητημάτων που εν δυνάμει αντιμετωπίζει ένας τέτοιος Σύλλογος και συγκεκριμένα, ζητήματα ασφαλείας και πώς αυτά αντιμετωπίζονται εξ ολοκλήρου με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού.