Mao's last dancer - Beresford, Bruce; Cao, Chi; Schull, Amanda 1978-; Chen, Joan, 1961-; MacLachlan, Kyle, 1959- (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2012)
Ο 11χρονος Λι Σουνσίν, εγκαταλείπει το χωριό του για το Πεκίνο, καθώς έχει επιλεγεί να σπουδάσει μπαλέτο. Φτασμένος χορευτής πια, φτάνει στο Χιούστον, όπου ερωτεύεται μια Αμερικανίδα χορεύτρια και αποφασίζει να ζητήσει πολιτικό άσυλο.