Μια χώρα που την έλεγαν Ετρουρία (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Μεταξύ του 7ου και του 6ου αιώνα π.Χ., ο ετρουσκικός πολιτισμός γνωρίζει τη μέγιστη ακμή του. Συντροφιά με έναν Ετρούσκο έμπορο ονόματι Αρούντε θα επισκεφθούμε μερικές πλούσιες και ισχυρές πόλεις όπως τη Βολτέρα, την Ποπουλωνία και το Τσερβέτερι, σε ψηφιακή αναπαράσταση βασισμένη στα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά συστήματα αρχαιολογικής έρευνας. Το εμπόριο με τους Φοίνικες, η αντιπαράθεση με τις αρχαιοελληνικές αποικίες της νότιας Ιταλίας, η κεραμική παραγωγή, οι εκτενείς νεκροπόλεις και τα χειροτεχνήματα είναι μερικά μόνο από τα θαύματα που θα πραγματευτούμε