What ever happened to Βaby Jane? - Aldrich, Robert, 1918-1983; Davis, Bette, 1908-1989; Crawford, Joan, 1908-1977 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2006)
Η Jane Hudson ήταν ένα παιδί-θαύμα που στην πορεία έγινε μια κακή ηθοποιός. Η αδελφή της, Blanche, ήταν επίσης ηθοποιός που έκανε καριέρα, αλλά κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι δύο αδελφές ζουν μόνες, ενώ η Blanche εξαιτίας της αναπηρίας της, εξαρτάται από την Jane, η οποία καθώς περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή.