El secreto de sus ojos - Campanella, Juan Jose; Darin, Ricardo, 1957-; Villamil, Soledad; Rago, Pablo, 1972-; Francella, Guillermo, 1955- (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2010)
Έχοντας βγει στη σύνταξη, ο υπάλληλος της εισαγγελίας Μπενχαμίν αποφασίζει να γράψει ένα μυθιστόρημα για μία υπόθεση βιασμού και δολοφονίας που συνέβει πριν από 25 χρόνια. Ζητάει τη βοήθεια της πρώην προϊσταμένης του, με την οποία θα ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι στο παρελθόν.