Αξιολόγηση ερωτηματολογίων βασισμένη στην μέθοδο της γνωστικής συνέντευξης : - Τσουγένης, Σοφοκλής (2009)
Σχεδιασμός και αξιολόγηση ερωτηματολογίων βασισμένο στη μέθοδο της γνωστικής συνέντευξης από έμπειρους ερευνητές. Γίνεται και χρήση ψυχομετρικών τεστ.