Sa som i himmelen - Pollak, Kay, 1938-; Nyqvist, Michael, 1960-2017; Hallgren, Frida, 1974-; Sjöholm, Helen, 1970-; Jähkel, Lennart, 1956- (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2004)
Ο Ντάνιελ, ένας χαρισματικός και επιτυχημένος συνθέτης, εγκαταλείπει δόξα και χρήματα για να γυρίσει στη γενέτειρά του, ένα χωριό στη βόρεια Σουηδία. Εκεί θα αντιπετωπίσει φαντάσματα του παρελθόντος αλλά και τους συγχωριανούς του, όταν αναλαμβάνει τα ηνία της τοπικής χορωδίας. Θα συναντήσει φθόνο, εχθρούς αλλά και αγάπη και φίλους. Έτσι, σύντομα η τοπική κοινωνία θα βρει στο πρόσωπο του μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και ο Ντάνιελ θα οδηγήσει τη χορωδία σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό διαγωνισμό.