Cat on a hot tin roof - Brooks, Richard, 1912-1992; Taylor, Elizabeth, 1932-2011; Newman, Paul, 1925-2008; Ives, Burl, 1909-1995; Carson, Jack, 1910-1963; Anderson, Judith, 1897-1992 (Audio Visual Enterprises, 2006)
Ανομολόγητα οικογενειακά μυστικά αποκαλύπτονται όταν η οικογένεια Πόλιτ συγκεντρώνεται στο αρχοντικό του πάτερ φαμίλια Μπίγκ Ντάντι στο Μισισιπί για να γιορτάσει τα 65α και τελευταία γενέθλιά του.