Σχεδίαση και υλοποίηση συμπεριφορικών παιγνίων για σύγχρονες πλατφόρμες κινητών συσκευών = - Βικτωράτος, Βασίλειος (2012)
Στο πλαίσιο της παρούσας εργασίας αναπτύσσουμε μια πρότυπη εφαρμογή παιγνίου που είναι ικανή να εκτελείται στο λειτουργικό σύστημα Android. Αρχικά, η εφαρμογή απαιτεί από το χρήστη να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό και να παίξει το παιχνίδι σε τρεις πίστες διαφορετικής δυσκολίας η κάθεμια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης, γίνεται επεξεργασία των δεδομένων που συλλέχτηκαν από την αλληλεπίδραση της εφαρμογής με το χρήστη. Στόχος είναι η ανάπτυξη μιας λογικής, που θα καταστήσει το λογισμικό ικανό να αντιδρά αυτόματα στις ενέργειες του χρήστη αυξομοιώνοντας έτσι δυναμικά το επίπεδο δυσκολίας του παιγνίου. Αυτό καθιστά το λογισμικό περισσότερο ευχάριστο.