Dances with wolves - Costner, Kevin; Costner, Kevin (TIG Productions, 1990)
Η ιστορία ενός υπολοχαγού, ο οποίος ταξιδεύει στο εσωτερικό της Αμερικής για να βρει μια στρατιωτική βάση, καθώς και η σχέση του με κάποιους ντόπιους Ινδιάνους.