Silent Shakespeare (BFI, 2004)
Πρωτοπόροι κινηματογραφιστές δημιούργησαν επτά ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα του William Shakespeare. Τα περισσότερα από αυτά δεν είναι μεγαλύτερα σε μήκος από μία ή δύο μπομπίνες, αλλά είναι κινηματογραφικά άρτια, γεμάτα ζωντάνια, ευφυία και τολμηρή ερμηνεία