About Schmidt - Payne, Alexander, 1961-; Nicholson, Jack (New Line Home Entertainment : Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2003)
Ο 66χρονος Σμιντ, προσφάτως συνταξιοδοτηθείς και χηρεύσας, ξεκινά ένα ταξίδι αυτογνωσίας στην επαρχιακή Αμερική, προσπαθεί να πείσει την κόρη του να μην παντρευτεί και γράφει τον πόνο του σε ένα 6χρονο παιδί στην Τανζανία.