L'emploi du temps - Cantet, Laurent; Recoing, Aurélien, 1958-; Viard, Karin (Prooptiki [εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Βενσάν είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και μόλις τον έχουν απολύσει. Αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό από τον περίγυρό του και να πει πως βρήκε ένα δήθεν καινούργιο πόστο στον ΟΗΕ, στη Γενεύη. Περνάει όλη την εβδομάδα στους δρόμους, στα πάρκινγκ ή σε ένα καταφύγιο στο βουνό. Για να συνεχίσει να ζει έτσι, θα φτάσει στο σημείο να βρίσκει χρήματα εξαπατώντας τους γονείς και τους φίλους του. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να γεμίσει τις σελίδες του φορτωμένου προγράμματός του, και κυρίως να μην κινήσει υποψίες.