Modigliani - Davis, Mick, 1961-; Davis, Mick, 1961-; Garcia, Andy (Prooptiki [εταιρεία διανομής], 2004)
1919, Παρίσι: ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει και η νυχτερινή ζωή έχει γεμίσει με σκοτεινά πάθη και αχαλίνωτες εμμονές. Στο καφε Ροτόντ, το στέκι της ελίτ της τέχνης, ένα τραπέζι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην ιστορία: ο Πικάσο, η Φρίντα Κάλο, ο Ουτρίγιο, ο Κοκτό κι ο Μοντιλιάνι συζητούν με πάθος για την τέχνη, τον έρωτα και την επιθυμία. Η δραματική αντιζηλία μεταξύ του Μοντιλιάνι και του Πικάσο, θα στοιχειώσει την καλλιτεχνική παρέα. Η ερωτική τραγωδία που θα ακολουθήσει, θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της τέχνης.