Software as a service configurator - Διαδικτυακό σύστημα σύνθεσης εφαρμογών λογισμικού σαν υπηρεσία : - Μαζαρακιώτης, Μελέτιος (2012)
Η παρούσα διπλωματική εργασία με θέμα «Software As a service Configurator- Διαδικτυακό Σύστημα Σύνθεσης Εφαρμογών Λογισμικού σαν Υπηρεσία» εκπονήθηκε από τους προπτυχιακούς φοιτητές Μαζαρακιώτη Μελέτιο και Τσιουμάκα Αντώνιο, του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατα το ακαδημαικο ετος 2011-2012. Σκοπός της εργασίας ήταν η ανάλυση των ERP συστημάτων που χρησιμοποιούνται σε όλες τις σύγχρονες μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, η μελέτη του πληροφοριακού συστήματος της εταιρείας πληροφορικής SingularLogic, με την ονομασία SingularLogic Galaxy, καθώς και η ανάπτυξη ενός διαδικτυακού εργαλείου (Software as a Service Configurator) για την ευκολότερη αγορά του συστήματος από πιθανούς πελάτες.