The silent feminists : - Slide, Anthony; Goodman, Jeffrey (Connoisseur Video, 1995)
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αμερικανίδων γυναικών που ασχολήθηκαν με τη σκηνοθεσία κινηματογραφικών ταινιών στις απαρχές της βιομηχανίας του κινηματογράφου