Policy making through social media : - Μάντζαρης, Αντώνιος (2013)
Διπλωματική Εργασία με θέμα τη Πραγματοποίηση Πολιτικής με την αξιοποίηση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε τρεις συγκεκριμένες Εφαρμογές Πολιτικής.