Alice doesn't live here anymore - Scorsese, Martin; Burstyn, Ellen, 1932-; Kristofferson, Kris (Warner Bros Entertainment : Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2005)
Η ιστορία μιας χήρας που ξεκινάει, μαζί με το γιο της και ένα φορτωμένο με πράγματα αυτοκίνητο, το ταξίδι της προς μιας καινούργια ζωή. Στον δρόμο προς την Καλιφόρνια, θα δώσει τη δική της μάχη επιβίωσης δουλεύοντας ως τραγουδίστρια αλλά και σερβιτόρα. Στη συνέχεια, μια γνωριμία με έναν γενναιόδωρο άντρα, θα σηματοδοτήσει μια σειρά αλλαγών στη ζωή της.