Desert flower - Hormann, Sherry; Kebede, Liya, 1978-; Hawkins, Sally, 1976-; Parkinson, Craig; Mackie, Anthony, 1978-; Spall, Timothy, 1957-; Stevenson, Juliet (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2010)
Η 12χρονη Γουόρις, για να μην παντρευτεί έναν 70χρονο, το σκάει από ένα χωριό της Σομαλίας για τη Μογκαντίσου και από κει για το Λονδίνο. Δουλεύοντας έγκλειστη στην πρεσβεία για χρόνια και χωρίς να μιλάει αγγλικά, βρίσκεται στους δρόμους όταν ξεσπά εμφύλιος στην πατρίδα της.