Ninotchka - Lubitsch, Ernst, 1892-1947; Garbo, Greta, 1905-1990; Douglas, Melvyn; Claire, Ina, 1892-1985 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
Η ιστορία μιας Ρωσίδας διπλωματικής ακολούθου που απαρνιέται τη θηλυκότητά της για χάρη του Σοβιετικού ιδεώδους μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει έναν γοητευτικό παριζιάνο μπον βιβέρ.