Μελέτη επιπτώσεων πληροφοριακών συστημάτων στην απόδοση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων : - Ολύμπιος, Βασίλης (2013)
Η Διπλωματική αυτή εργασία μελετά τις επιπτώσεις των βασικών χαρακτηριστικών (π.χ. βαθμός ανάπτυξης, διαλειτουργικότητα, κλπ.) διάφορων μορφών πληροφοριακών συστημάτων (π.χ. εσωτερικών, ηλεκτρονικών πωλήσεων, ηλεκτρονικών προμηθειών), τόσο τεχνολογικών (hard) όσο και ανθρώπινων (soft), σε διάφορα μέτρα απόδοσης των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.