The mysterious lady - Niblo, Fred, 1874-1948; Garbo, Greta, 1905-1990; Nagel, Conrad, 1897-1970 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
Μια Ρωσίδα κατάσκοπος ξελογιάζει έναν αυστριακό αξιωματικό για να του αποσπάσει πληροφορίες. Όμως, όταν τον ερωτεύεται, αυτή και αυτός θα μπουν σε ένα επικύνδυνο παιχνίδι.