Sentiment analysis by emoticons and unsupervised comment summarization in Greek e-Government data : - Τζιωρτζής, Στέφανος (2013)
Σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι η παροχή κάποιων εργαλείων για εξόρυξη κειμένων γραμμένων στα ελληνικά, και ειδικότερα προορίζεται για πολιτικά πρόσωπα που χρειάζονται συνόψεις δημοσίων σχολίων σχετικά με δημόσιες διαβουλεύσεις.