Τεχνικές οπτικοποίησης δεδομένων από οικονομικές ειδήσεις και χρηματιστηριακές αναλύσεις : - Τσαρμπόπουλος, Δημήτριος (2012)
Αυτό που επιχειρείται μέσω της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι η δημιουργία ενός μοντέλου το οποίο θα μπορεί συνδυάζοντας χρηματιστηριακές ειδήσεις και οικονομικές αναλύσεις να εξασφαλίζει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία και αποκομιδή κέρδους από τη πλευρά ενός υποψήφιου επενδυτή ακόμα και για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα.