Queen Christina - Mamoulian, Rouben; Garbo, Greta, 1905-1990; Gilbert, John, 1897-1936; Keith, Ian, 1899-1960; Stone, Lewis, 1879-1953; Young, Elizabeth, 1908-2007 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
Αποφασισμένη να απαλλαγεί από τα πρωτόκολλα της αυλής και τα δεσμά της εξουσιάς, η βασίλισσα Χριστίνα, μεταμφιεσμένη σε άνδρα, ταξιδεύει στην επαρχία. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν γοητευτικό Ισπανό διπλωματικό ακόλουθο. Φανταστείτε την έκπληξη του διπλωμάτη όταν θα βρίσκεται μαζί με το νεαρό ευγενή στο δωμάτιο ενός πανδοχείου, αναγκασμένοι να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι.