Tαξινόμηση πεπερασμένων ομάδων τάξης μικρότερης ή ίσης του 16 : - Τσάτσου, Χριστίνα (2013)
Σ'αυτήν την εργασία θα παρουσιάσουμε κάποια σημαντικά θεωρήματα για τις ομάδες τα οποία θα μας χρησιμεύσουν έπειτα στην ταξινόμηση των ομάδων αυτών με βάση την τάξη τους.