Bullitt - Yates, Peter, 1929-2011; McQueen, Steve, 1930-1980 (Warner Home Video, 1998)
Η τωρινή του αποστολή φαίνεται πως είναι μια ακόμα υπόθεση ρουτίνας : η προστασία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας σε μια σημαντική δίκη. Όμως από την πρώτα κιόλας νύχτα όλα πάνε στραβά. Ο μάρτυρας δολοφονείται από δύο εκτελεστές. Και ο αστυνομικός ντετέκτιβ Φρανκ Μπούλλιτ δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν συλλάβει τα όργανα αλλά και τον εγκέφαλο.