Εκτίμηση βροχόπτωσης με χρήση δικτυου κινητής τηλεφωνίας : - Γιώτη, Έλενα (2012)
Η συγκεκριμένη Διπλωματική Εργασία αποσκοπεί στην ανάλυση και μελέτη δεδομένων έντασης βροχής από βροχομετρικούς σταθμούς, καθώς και δεδομένων της έντασης του σήματος που προέρχονται από μετρήσεις σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Αττικής έτσι ώστε να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ τους.