Slumdog millionaire - Boyle, Danny; Patel, Dev, 1990-; Pinto, Freida, 1984-; Mittal, Madhur; Kapoor, Anil, 1959-; Khan, Irrfan, 1962- (Audio Visual Enterprises, 2009)
Η ιστορία ενός νεαρού αμόρφωτου Ινδού από τις φτωχογειτονιές της Βομβάης, ο οποίος εμφανίζεται στην ινδική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" και ξεπερνά τις προσδοκίες του κοινού, εγείροντας τις υποψίες του τηλεοπτικού οικοδεσπότη και της αστυνομίας.