Automatic writer identification : - Διαμαντάτος, Παρασκευάς (2014)
Στόχος αυτής της διπλωματικής είναι η ανάπτυξη συστήματος, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την ταυτοποίηση γραφέα, απο χειρόγραφα κείμενα του. Το σύστημα θα είναι σε θέση να επαληθεύει την ταυτότητα του συγγραφέα ενός χειρόγραφου κειμένου, συγκρίνοντας διάφορα χαρακτηριστικά γραφής του.