Wonderland - Winterbottom, Michael; Henderson, Shirley, 1965-; McKee, Gina, 1964-; Parker, Molly, 1972-; Hart, Ian, 1964- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1999)
Ένα τετραήμερο στο μελαγχολικό και ανήσυχο Λονδίνο. Ένα αντρόγυνο, τρεις κόρες, και ένας άσωτος υιός. Εγκλωβισμένοι ο καθένας τους στη δική του μοναξιά, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα, σε μία αναζήτηση για -τί άλλο;- την αγάπη.