Flags of our fathers - Eastwood, Clint, 1930-; Phillippe, Ryan, 1974-; Bradford, Jesse; Beach, Adam, 1972- (Warner Bros. Entertainment, 2007)
Η φωτογραφία της ανύψωσης της αμερικανικής σημαίας σε λόφο της Ίβο Τζίμα αναπτερώνει το ηθικό των ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ. Τρεις από τους επιζώντες στρατιώτες της φωτογραφίας καλούνται στην πατρίδα για να πουλήσουν την εικόνα τους ως ήρωα στην προώθηση πολεμικών ομολόγων.