K-Pax - Softley, Iain; Spacey, Kevin; Bridges, Jeff, 1949- (Spentzos Film [εταιρεία διανομής], 2002)
Ο Προτ είναι ένας ασθενής σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, ο οποίος ισχυρίζεται πως κατάγεται από τον πλανήτη K-Pax. Ο ψυχίατρος που προσπαθεί να τον βοηθήσει, αρχίζει να αμφιβάλει για όσα μέχρι τότε αντιμετώπιζε σαν αδιαμφισβήτητες αλήθειες.