Avatar - Cameron, James, 1954-; Worthington, Sam, 1976-; Saldana, Zoë, 1978-; Lang, Stephen, 1952-; Rodriguez, Michelle; Weaver, Sigourney, 1949- (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2010)
Ένας απρόθυμος ήρωας. Μια επική διαδρομή. Μια επιλογή μεταξύ της ζωής που άφησε πίσω και του υπέροχου καινούριου κόσμου που έμαθε να αποκαλεί σπίτι του.