Auschwitz - Rees, Laurence, 1957- (Warner Home Video, 2005)
Το Auschwitz κατέχει το πιο ψυχρό και συνταρακτικό τοπίο στην ανθρώπινη ιστορία ... Αυτά τα έξι-μέρη της σειράς παρουσιάζουν μια βαθύτερη έρευνα στην εξέλιξη του στρατοπέδου και τις αποφάσεις που καθιστούν τον τόσο αδιανόητο απανθρωπισμό. 'Auschwitz: Inside the Nazi State' είναι το αποτέλεσμα τρειών χρόνων έρευνας, σχεδιασμένο από ειδικούς παγκοσμίας φήμης. Ανακαλύψεις πρόσφατων αρχείων και περίπου 100 συνεντέυξεις από επιζόντες του στρατοπέδου και διαπράτοντες, πολλοί από τους οποίους μιλάνε επίσημα για πρώτη φορά στα χρονικά