Hitler and the Nazis - Cohen, Peter; Michalczyk, John J. 1941-; Muller, Ray (First Run Features, 1990)
Χαρακτηριστικά στοιχεία του Αδόλφου Χίτλερ και του ναζιστικού συστήματος διακυβέρνησης. Αυτό το ντοκυμαντέρ αιχμαλωτίζει τον ψυχισμό του Τρίτου Ράιχ και αποκαλύπτει την Ναζιστική φιλοσοφία