Frida - Taymor, Julie, 1952-; Hayek, Salma, 1966-; Molina, Alfred, 1953-; Banderas, Antonio; Judd, Ashley; Norton, Edward; Golino, Valeria; Rush, Geoffrey, 1951- (Audio Visual Enterprises, 2003)
Από την μακροχρόνια, αλλά ταραγμένη, σχέση με τον μέντορα και σύζυγό της, Ντιέγκο Ριβέρα, την παράνομη και αμφιλεγόμενη σχέση της με τον Λέον Τρότσκυ έως τους προκλητικούς, για την εποχή, ερωτικούς δεσμούς με άλλες γυναίκες, η Μεξικάνα Φρίντα Κάλο έζησε μια δύσκολη και ασυμβίβαστη ζωή ως άτομο με έντονη πολιτική συνείδηση, ως ζωγράφος που σημάδεψε το χώρο της, αλλά και ως γυναίκα που κράτησε μια προκλητική στάση στην ερωτική της ζωή.