Νόημα : (Καστανιώτης, 2000)
Το DVD-ROM "Νόημα-Λεξικό νοηματικής γλώσσας" είναι το πρώτο αμφίδρομο λεξικό ελληνικής νοηματικής με περιεχόμενο περισσότερες από 3000 βιντεοσκοπημένες λέξεις της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και την ερμηνεία τους στα ελληνικά. Απευθύνεται σε κωφούς και ακούοντες χρήστες για διδακτικούς ή/και επικοινωνιακούς σκοπούς και αποτελεί προϊόν συλλογής και επεξεργασίας πρωτότυπου γλωσσικού και πολιτισμικού υλικού