La fille sur le pont - Leconte, Patrice; Auteuil, Daniel; Paradis, Vanessa, 1972- (Χρυσή ταινιοθήκη, 1998)
Σε μια γέφυρα του Σηκουάνα, ο Γκαμπόρ σώζει από την αυτοκτονία την Αντέλ. Εκείνη τον ακολουθεί και γίνεται ο άνθρωπινος στόχος στο νούμερο που ο Γκαμπόρ κάνει πετώντας μαχαίρια. Θα φύγει μαζί του στην Τουρκία και θα τον εκγαταλείψει, για να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί με έναν νεαρό άντρα. Όμως η τύχη θέλει τους δυο τους να είναι μαζί.