Jamaica Inn - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Taylor, Rod, 1930-2015; Hedren, Tippi; Pleshette, Suzanne, 1937-2008 (Τεγόπουλος [εταιρεία διανοής], 1939)
Η Μαίρη είναι ένα ορφανό κορίτσι από την Ιρλανδία που ζει μαζί με το θείο της στην άγρια ακτή της Κορνουάλης. Αρχίζει να υποπτεύεται ότι οι καταστροφές τόσων σκαφών στα άγρια βράχια είναι κάτι παραπάνω από τυχαία. Όταν οι υποψίες της επιβεβαιώνονται, θα γίνει στόχος των λαθρέμπορων και των ληστών που δρουν στην περιοχή.