Συμφωνία (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2000)
Η "συμφωνία" είναι ένα πρόγραμμα απαραίτητο σε κάθε χρήστη Η/Υ που δημιουργεί κείμενα. Πρόκειται για έναν έξυπνο διορθωτή κειμένου που δημιουργήθηκε για τα ελληνικα από το ΙΕΛ