Εκφωνητής + (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2002)
Ο Εκφωνητής μετατρέπει οποιοδήποτε Ελληνικό κείμενο σε υψηλής ποιότητας συνθετική φωνή. Χειρίζεται κατάλληλα αριθμούς, ημερομηνίες, ακρωνύμια, συντομογραφίες κλπ.