Bear's kiss - Bodrov, Sergei, 1948-; Liljeberg, Rebecka, 1981-; Krol, Joachim, 1957- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
Η 14χρονη Λόλα και η μητέρα της είναι ακροβάτιδες σε ένα ρωσικό τσίρκο. Η Λόλα αγαπάει το τσίρκο και μια νεαρή καφετιά αρκούδα, τον Μίσα, που της χάρισε ο πατριό της. Όταν ξαφνικά η μητέρα της εξαφανίζεται, η Λόλα δεν εμπιστεύεται παρά τον Μίσα, στον οποίο λέει όλα της τα μυστικά. Ένα βράδυ, ένας νεαρός άνδρας την ξυπνάει, λέγοντάς της ότι είναι ο Μίσα, η αρκούδα της. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στη Λόλα και το αγόρι που μπορεί να ζει σε δύο κόσμους. Ο Μίσα την προστατεύει σε κάθε δύσκολη στιγμή, ώσπου οι δυο τους καταλήγουν σε έναν περιπλανώμενο θίασο, που διευθύνει ένας αλκοολικός τύραννος. Όταν αυτός, θα επιχειρήσει να επιτεθεί στη Λόλα, ο Μίσα θα τον σκοτώσει, παραβιάζοντας τον χρυσό κανόνα".