Ευφυής ανάλυση της θαλάσσιας κίνησης και μεταφοράς για περιβαλλοντικά ασφαλή ναυτιλία : - Σελημίδης, Δημήτρης (2013)
Ανάπτυξη των μεθόδων απεικόνισης και ανάλυσης χωρικών δεδομένων με την χρήση της εξόρυξης πληροφορίας και δημιουργία ενός συστήματος ανάλυσης της θαλάσσιας κίνησης για περιβαλλοντικά ασφαλή ναυτιλία.