Προσεγγιστικές μέθοδοι μέσου όρου για περιοδικές λύσεις συστημάτων στο επίπεδο : - Σφίγγος, Νικόλαος (2013)
Η εργασία περιλαμβάνει την παρουσίαση μεθόδων μέσου όρου, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί η μελέτη βασικών χαρακτηριστικών των περιοδικών λύσεων που απαντώνται σε μη γραμμικά δυναμικά συστήματα δεύτερης τάξης.